Гра в одні ворота: або як ужгородська СДЮСШОР-2005 розгромила старших суперників із ДЮСШ-1

Гра в одні ворота: або як ужгородська СДЮСШОР-2005 розгромила старших суперників із ДЮСШ-1
Підопічні Миколи Фанти підтвердили реноме лідера у матчі ДЮФЛ Закарпаття

 

Ідентична ситуація щодо місцерозташувань у турнірній таблиці характерна і цій віковій категорії. І це при тому, що СДЮСШОР виступає на рік молодшими юнаками. Більше того, команда Миколи Фанти в чемпіонаті ДЮФЛЗ обіграла іменитих лідерів «Мункач» та «Зінедін».

Після трьох гольових атак на початку поєдинку, у воротах усе ж розписується Володимир Гаврилець. Він скористався хорошою розрізною передачею партнера, вийшов віч-на-віч з воротарем й обіграв його. 1:0.

Наступний гол не забарився. Дмитро Годя здійснив хороший індивідуальний прохід правим краєм, обіграв ряд захисників, а, зрештою і голкіпера. 2:0.

У схожому стилі забив і Олександр Чепканич, який протягнув м’яч із центру поля до вигідної ударної позиції і на завершальній атакувальній фазі не схибив. 3:0.

На 19-ій хвилині підопічні Ігоря Гарлача учетверте виймали м’яч із власної сітки. Віталій Бучок перехопив м’яч під час пасу голкіпера на захисника, і холоднокровно пробив. 4:0.

У наступній атаці відзначається Ігор Кобеляш. Він головою замкнув подачу з кутового, пробивши у дальній кут. 5:0.

6:0 на табло загорілись під час 26-ої хвилини. Героєм гольової атаки став знов Олександр Чепканич. Він пройшов центром поля, обіграв двох захисників, голкіпера й заштовхав м’яч у ворота.

Найактивніший у цьому матчі Дмитро Годя під завершення першого тайму вчергове продемонстрував індивідуальну майстерність – він у правому куті штрафної накрутив двох захисників і пробив повз кіпера. 7:0.

На 38-ій хвилині підопічні Миколи Фанти забивають 8-ий гол. Ігор Маюр отримав пас у штрафній і пробив без шансів для воротаря.

За 5 хвилин до закінчення матчу відзначився Радомир Максимець. Він завдав потужного удару, з яким воротар, хоч і контролював ситуацію, впоратись не міг.

Віталій БІРОВЧАК

Фото: Олександр СЛЄСАРЧУК

 

20 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів