Компанія Jabil відкрила новий майданчик на виробництві в Ужгороді. На що очікувати?

Компанія Jabil відкрила новий майданчик на виробництві в Ужгороді. На що очікувати?
Урочиста церемонія відкриття відбулася за участю президента Петра Порошенка. Інвестиції у нові потужності склали $ 16 млн. У цілому за час роботи в Україні компанія вклала в $ 75 млн.

 

Завдяки новому виробництву потужності заводу зростуть удвічі. Кількість працівників на українському заводі поступово збільшиться з нинішніх 3 до 5 тисяч. Будівництво нового виробничого майданчика на 20,7 тис. кв. м. розпочалося в січні 2018 року. Відтепер загальна площа високотехнологічного виробництва зі складськими приміщеннями становить 46,6 тис. кв. м.

З моменту відкриття в 2004 році завод Jabil виготовив понад 100 млн. пристроїв для замовників в трьох сегментах глобального ринку: автомобільному, інтелектуальної техніки і побутових приладів, а також телекомунікацій.

– Завдяки новій команді високопрофесійних фахівців, спеціально побудованому майданчику у поєднанні з найсучаснішими технологіями виробництва і поставки, а також недавно отриманій сертифікації IATF Automotive для автомобільної промисловості, ми із задоволенням готові працювати для існуючих і нових клієнтів, – підкреслив генеральний директор Jabil в Україні Сергій Карцев.

Новий завод буде займатися складанням мобільних телефонів, медіаплеєрів та комп'ютерної техніки для експорту в ЄС. Компанія Jabil Circuit входить в трійку світових лідерів серед компаній з контактної збірки. Ужгородський завод виробляє електроніку для брендів Nespresso, Ceragon, Sagemcom, SIAE Microelettronica, DUCATI Energia, SIT і TeleTec.

Jabil є розробником продуктових рішень, надає повний промисловий дизайн, забезпечує виробництво, здійснює поставки і управління продуктами. Співпрацює з понад 300 компаніями. На Jabil працюють більше 200 тис. співробітників на 100 заводах в 26 країнах. Підприємство в Ужгороді, на якому працюють більше 3 тис. працівників з високою кваліфікацією і знанням англійської мови, є одним з найбільших роботодавців в Закарпатській області.

Лариса Липкань, Varosh

Фото: Карл Смутко

 

26 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів