Вони вдома! Ужгород зустрів 128 бригаду (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вони вдома! Ужгород зустрів 128 бригаду (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Посмішки й сльози радості – хіба це не щастя вітати вдома тих, хто береже наш спокійний сон? Сьогодні у військових частинах Ужгорода, Мукачева та Виноградова вітають прибулу додому 128 бригаду. Uzhgorod.net.ua бачив, як Героїв зустрічали в обласному центрі.

 

Повітряні кульки, прапори та плакати на знак підтримки. Напевно ж, захисникам приємно знати, що їх люблять і чекають вдома. Хоча насправді варто лише поглянути на малечу, яка прийшла привітати своїх тат і мам із поверненням і стає зрозуміло: все не дарма.

"Залізна" 128 бригада була однією з перших, хто став на оборону України. На жаль, цього разу додому не повернулося аж десятеро наших земляків... "Ми не віддали окупантові жодного сантиметра української землі, проте заплатили за це високу ціну, втративши наших бойових побратимів", – наголосив командир бригади, Герой України Сергій Собко.Їх пам'ять ушанували хвилиною мовчання. 

Зустрічали Героїв хлібом-сіллю і з офіційними урочистостями. Вручили чимало відзнак та подарунків. Нагородили й найменших – тих, хто чекав повернення воїнів найбільше: діток військовослужбовців.

Як це було – дивіться на фото від Ксенії Шокіної.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

27 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів