МФА U-19 прогнозовано перемагає «Темп»

МФА U-19 прогнозовано перемагає «Темп»
У середу, 27 березня матчем 10-го туру стартувало друге коло чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги U-19. В рамках звітного туру мукачівський МФА вдома приймав вінницький «Темп».

 

Команди МФА та «Темп» знаходяться по різні сторони турнірної таблиці, та й завдання в них полярні. МФА бореться за потрапляння до фінальної стадії змагань, а «Темп», який вже втратив турнірну мотивацію, як зазначив їх наставник працює над вихованням молодих футболістів.

Вже на 3-й хвилині поєдинку гості втратили м’яч на правому фланзі власної половини поля, після проходу до кутового прапорця від гравця МФА пішла передача в воротарський майданчик суперника – нападник мукачівської команди Ілля Дьяков пропустив м’яч на Івана Станковича, який вже без особливих проблем вколотив м’яч в сітку воріт суперника. Непоганий дебют для Івана в команді U-19, який у першому матчі стає автором першого голу в другій частині чемпіонату.

За кілька хвилин Іван міг відмітитися ще й дублем, та після його удару кіпера вінничан врятувала поперечина. Після цього стартового натиску гра дещо заспокоїлася, проте мукачівці впевнено контролювали м’яч і не давали супернику жодного шансу створити загрозу біля власних воріт.

Після цілої серії атак, які правда завершувалися в більшості епізодів перехопленням чи неточними ударами, на 45-й хвилині господарі таки домоглися свого. Олег Поліщук зумів відібрати м’яч у суперника поблизу карного майданчика «Темпу», покотив його на лівий фланг на Віталій Курильчика, той віддає передачу в карний майданчик, де м’яч підбирає Ілля Дьяков і другим дотиком стріляє в кут воріт без шансів для воротаря гостей – 2:0.

Другий тайм проходив за повної переваги нашої команди, кіпер МФА Максим Колісник відверто нудьгував без активної роботи. Тайм вийшов значно спокійнішим від першої половини зустрічі, гра в переважній більшості тривала в центральній частині поля. Господарі подовгу розігрували м’яч, чекаючи свого шансу. Лише наприкінці зустрічі добре попрацював Іван Байса, який вийшов на заміну, він зумів відбрати м’яч у гравця «Темпу» вивіреною передачею вивів на пусті ворота Василя Луціва, а той не схибив і робить рахунок – 3:0.

Тож впевнена перемога МФА, які продовжують боротьбу за лідерство в своїй групі з чернівецькою «Буковиною». Чемпіонат України. Перша ліга U-19

10-й тур

МФА (Мукачево) – «Темп» (Вінниця) – 3:0 (2:0)

Голи: Станкович 3, Дьяков 45, Луців 90+2

МФА: Колісник Максим, Поліщук Олег, Максимець Віталій, Соловей Віталій, Береш Антон, Курильчик Віталій (Забава Андрій 87), Апарін Олександр (Бекеша Ігор 65), Королевич Ігор (к), Станкович Іван (Топчій Сергій 48), Дьяков Ілля (Байса Іван 87), Луців Олег.

Запасні: Уманський Віталій, Фляшко Михайло, Анікеєв Богдан.

Тренер: Віктор Ряшко.

«Темп»: Король Богдан, Сажок Владислав (Червинський Артем 46), Казарян Артур, Глушко Микита (Симон Андрій 66), Осадчук Тарас, Будяк Андрій (ОмобоогунджЕнок 23), Коцюбняк Вадим (Загоруйко Вадим 77), Плахотнюк Андрій (Перековинський Владислав 54), Гевлич Тарас, Щербатюк Дмитро, Карпік Ігор (Сидорук Сергій 46).

Запасний: Опарастюк Владислав.

Тренер: А.Силаков

Станом на сьогодні турнірне становище команд в першій лізі U-19  є таким: МФА – 23 очки; «Ніка» (Івано-Франківськ), «Буковина» (Чернівці) – 20; «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 14; «Адреналін» (Луцьк) – 13; «Динамо» (Львів) – 12; «Темп» (Вінниця) – 4; «Гірник» (Новояворівськ) – 3; «Поділля» (Хмельницький) –2.

Наступний тур МФА пропускає, а в 12-му турі 10 квітня гратиме на виїзді з івано-франківським «Прикарпаттям».

Семен Михайлик

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів