Петро Порошенко виграв суд у компанії BBC

Петро Порошенко виграв суд у компанії BBC
Петро Порошенко виграв судовий позов у компанії ВВС у справі про наклеп. Рішення на користь Президента України виніс Високий суд Лондона.

 

«Я із задоволенням повідомляю, що ВВС визнало відповідальність стосовно повідомлення про Петра Порошенка, яке транслювалося як «ексклюзивне розслідування» у програмі «Новини о Десятій», та було розміщено на веб-сторінці ВВС 23 травня 2018 року», – сказав Грехем Аткінс – представник юридичної компанії, що представляла інтереси Петра Порошенка у суді.

«У нашій новинній програмі «News at Ten», а також у статті ми неправильно стверджували, що президент України Петро Порошенко здійснив або дозволив здійснити корупційну/незаконну оплату у розмірі 400 тисяч доларів особистому юристу Дональда Трампа Майклу Коену, щоб раніше узгоджена коротка зустріч між паном Порошенком і президентом Трампом була розширена у більш суттєві переговори», – сказав юрист BBC.

«Ми вибачаємося перед Петром Порошенком за будь-яку спричинену шкоду і згодні відшкодувати йому збитки, судові витрати. Ми також взяли участь у спільній заяві на відкритому судовому засіданні», – додав юрист медійного гіганта.

 

29 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів