Призов в армію, допомога багатодітним та ціни на газ: що слід очікувати закарпатцям з 1 квітня

Призов в армію, допомога багатодітним та ціни на газ: що слід очікувати закарпатцям з 1 квітня
У квітні на закарпатців чекають новації.

 

По-перше, від 1 квітня збільшиться допомога багатодітним родинам. На кожну третю і наступну дитину віком до 6 років батьки отримуватимуть 1700 гривень. Ті, хто до цього отримував менше, можуть офіційно звернутись за доплатою. Більше читайте тут.

По-друге, від 1 квітня і до 30 червня розпочнеться весняний призов в українську армію. На строкову службу планують призвати майже 19 тисяч юнаків, яким виповнилося 20 років. З них до Збройних сил направлять 9 тисяч осіб, в Нацгвардію - 5 тисяч, а  в Держприкордонслужбу - 4 тисячі призовників.

Також, цього місяця має подешевшати газ. На 20% для промислових користувачів. А ось для домогосподарств знижка буде лише 2%. Замість 8 гривень 55 копійок за кубометр вони платитимуть 8 гривень 38 копійок.

Крім того, полегшити життя українцям має й інша новація місяця - електронні рецепти.  У квітні усі рекомендації  свого терапевта можна буде отримати через смс-повідомлення. Але лише для тих, хто має декларацію зі своїм сімейним лікарем.

І на останок, українці можуть їздити у Таїланд без віз. Вже від 14 квітня українці зможуть вільно мандрувати у цю країну. Під час однієї поїздки там можна буде гостювати до 30 днів.

ТСН

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів