«Ловити рибу заборонено!» – інформаційні таблички з’явилися на берегах водойм в Ужгороді

«Ловити рибу заборонено!» – інформаційні таблички з’явилися на берегах водойм в Ужгороді
«Ловити рибу заборонено!». Попереджувальні таблички з таким написом встановили напередодні в Ужгороді вздовж річки Уж комунальні служби. Вказівники розмістили на схилах Ужа – біля Лінгвістичної гімназії, ЗОШ № 3, 5, 11, біля підвісного мосту в Боздоському парку, озера «Кірпічка», так званих Чорних озер, радванського кар’єру.

 

В Україні стартувала нерестова заборона на вилов риби. Відповідно до нормативних актів, на час ходу риби на нерест заборонено промислове та любительське рибальство, організація змагань із рибальства, добування водних живих ресурсів, підводне полювання, пересування плавучих засобів (човнів), проведення днопоглиблювальних, вибухових та інших видів робіт, добування будівельних матеріалів (піщано-гравійної суміші), розчистка русел річок, берегоукріплення тощо.

Дозволено виключно любительське рибальство за межами нерестовищ однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега у межах населеного пункту у дозволених місцях.

Узагалі згідно з правилами благоустрою повністю заборонено відлов риби в межах прибережної захисної смуги, – повідомляє департамент міського господарства Ужгородської міськради.

Перелік місць, де неподалік Ужгорода можна ловити рибу на річці Уж:

– від підвісного мосту в селі Кам’яниця вгору за течією до автотранспортного мосту в Перечині;

– від автотранспортного мосту об’їзної дороги Ужгорода вгору за течією до пішохідного мосту в селі Оріховиця;

– від підвісного мосту ДПС на держкордоні зі Словаччиною вгору за течією до транспортного мосту на вулиці Миколи Бобяка в Ужгороді.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів