Москаль: «Я особисто попросив керівництво Держприкордонслужби надіслати на Закарпаття підкріплення, щоб посилити українсько-румунський кордон»

Москаль: «Я особисто попросив керівництво Держприкордонслужби надіслати на Закарпаття підкріплення, щоб посилити українсько-румунський кордон»
Блокування дороги «Мукачево – Рогатин» у с.Ділове Рахівського району – це прямий шантаж із боку контрабандистів, котрим перекривають можливість носити через Тису сигарети в Румунію. Про це заявляє Геннадій Москаль.

 

– Прикордонна ділянка, що прилягає до річки Тиса, – це землі оборони, які перебувають на балансі Держприкордонслужби України (ДПСУ), – наголошує голова ОДА. – Це найбільш проблемна в плані контрабанди ділянка держкордону в адміністративних межах Закарпаття. Тут регулярно переправляють у Румунію сигарети водолази, дрони, пішоходи і всі, кому не ліньки. І коли під впливом контрабандистів або за їхні гроші місцеві мешканці починають блокувати дорогу, щоб не посилювати кордон огорожею, то це – відвертий шантаж. Я особисто подзвонив керівництву ДПСУ й попросив направити на Закарпаття підкріплення, щоб посилити цю ділянку держкордону. Нехай Президент, за якого проголосували місцеві мешканці в першому турі, взагалі демонтує огорожу, тоді побачимо, як відреагує Євросоюз. Досить компрометувати Закарпаття своїм сигаретним «бізнесом» і робити в очах України всіх закарпатців контрабандистами!..

А дорогу «Мукачево – Рогатин» можна блокувати скільки завгодно – все одно Івано-Франківський окружний адміністративний суд своєю ухвалою заборонив її ремонт.

 

Джерело: MOSKAL.IN.UA

 

02 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. СБУ 2019-04-02 / 23:32:19

    Що то за порядок , що контробандісти кидаються на військових не дають їм зводити паркан, чому СБУ не втрутиться і не припиниться цей безлад до якого часу будемо прост. люд тримтіти від страху від бандітів

  2. Нік 2019-04-02 / 23:28:03

    На мітингу були тільки контробандісти і їх родичі. Прості люди які не мають відношення до контробанди то вони тільки обома руками за паркан.

  3. Йося 2019-04-02 / 23:24:28

    Ці контробандісти знахабніли завдяки своєму ватажку який являється гол.сільськради Панасюк А

  4. Місні 2019-04-02 / 23:21:07

    Генадій Москаль!
    До Вас звертаються люди з с.Ділового , ми до Вас звертались і дуже дякуємо Вам за підтримку. Бережи Вас Боже!

  5. .... 2019-04-02 / 23:12:45

    Генадій Москаль! Велике Вам дякую від простих людей с.Ділове за те, що не залишаєте нас , що захищаєте нас від цих контробандистів. Нехай Вас Бог береже і всю Вашу родину за Ваше добре і чуйне серде