"Коли падають дерева" – в обласній бібліотеці Закарпаття покажуть кінострічку

"Коли падають дерева" – в обласній бібліотеці Закарпаття покажуть кінострічку
У четвер, 4 квітня о 17:00 в Закарпатській обласній науковій універсальній бібліотеці ім.Ф.Потушняка відбудеться показ фільму „Коли падають дерева” в рамках всеукраїнського фестивалю „Нове українське кіно”.

 

Драма "Коли падають дерева" – повнометражний дебют режисерки та сценаристки Марисі Нікітюк, який було вперше показано в рамках конкурсної програми Panorama Berlinale 68-го Берлінського кінофестивалю. Стрічку також нагороджено премією "Відкриття року", яка відзначає автора найкращого повнометражного дебюту, від Першої національної премії кінокритиків "КІНОКОЛО".

З 1 березня по 30 квітня в Україні проходить перший кіноклубний фестиваль «Нове українське кіно», який запрошує глядачів на безкоштовні покази найкращих українських стрічок сезону. Провести фестиваль у своєму місті можуть всі охочі – до співпраці запрошено кураторів кіноклубів та активістів, які можуть запропонувати простір для показів. Для цього потрібно залишити заявку на сайті проекту «Кіноклуб. Всеукраїнська мережа». Права на фільми надаються для некомерційних показів.

Фестиваль організовано компанією «Артхаус Трафік» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

https://www.facebook.com/ArthouseTraffic/

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів