Правоохоронці розслідують дві "п'яні" автопригоди на Ужгородщині

Правоохоронці розслідують дві "п'яні" автопригоди на Ужгородщині
Учора, 5 квітня о 17.30 год. на службу  "102" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Розівка  Ужгородського району. 

 

На місці події працівники слідчо-оперативної  групи  встановили, що водій автомобіля марки «Skoda Octavia» здійснив наїзд на пішохода  і покинув місце ДТП. Потерпілого - 47-річного жителя села Велика Добронь Ужгородського району госпіталізували до  районної лікарні. 

Окрім цього, як з’ясували правоохоронці, після наїзду на пішохода водій іномарки поїхав далі і вже за кілька кілометрів,  у селі Холмок,  скоїв ще одну ДТП - врізався в автомобіль марки «МАН». 

Правопорушником виявився 37-річний мешканець Ужгорода. Встановлено, що за кермом він перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України – ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та ст.135 (Залишення в небезпеці). Автомобілі поміщено на штрафмайданчик Ужгородського районного відділення  поліції. В ході слідства поліція з‘ясує всі обставини та причини аварії. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

06 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів