Ужгород: 1.000 гривень за голову злочинця

Закарпатська міліція оголосила винагороду у 1000 гривень за інформацію, що посприяє затримці двох невідомих, які пограбували ужгородський магазин годинників "Секунда", повідомила старший інспектор групи роботи з населенням Ужгородського міськвідділу міліції Людмила Талабішка.

 

Двоє невідомих у чорних масках і з пістолетом за 10 хвилин до закриття увірвалися до магазину "Секунда", що продає швейцарські годинники. Погрожуючи зброєю, нападники примусили трьох продавців лягти на підлогу і відтак безперешкодно забрали годинники відомих фірм " Тіссот", "Лонджунья", "Радо". Вартість викрадених годинників сягає 85 тисяч гривень.
Одна з продавців устигла натиснути кнопку державної охорони, однак, коли служба прибула, грабіжники вже зникли в невідомому напрямку.
За словами Людмили Талабішки, торік цей магазин також потерпів від крадіжки. Тоді злочинці розібрали стіну. Після того випадку власники "Секунди" придбали сейф, де й зберігали коштовні годинники. Напад стався якраз тоді, коли продавці мали намір покласти товар до сховку.

 

07 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів