Дві ДТП за участі мотоциклістів на Закарпатті: один загинув, інший – в лікарні

Дві ДТП за участі мотоциклістів на Закарпатті: один загинув, інший – в лікарні
Водії двоколісного транспорту, порівняно з автомобілістами, вразлива та менш захищена категорія учасників дорожнього руху. Навіть незначна помилка мотоцикліста або скутериста, може коштувати здоров’я або життя.

 

За останню добу, закарпатські патрульні зафіксували дві автопригоди за участі мотоциклістів.

Перша подія трапилась у місті Чоп. Внаслідок зіткнення мотоцикла з автомобілем ВАЗ, водій двоколісного транспорту зазнав тілесних ушкоджень. Його було госпіталізовано до районної лікарні.

Інша автопригода, на жаль, виявилась фатальною для мотоцикліста. Вчора, на вулиці Стефаника в Ужгороді, відбулось зіткнення між мотоциклістом та екскаватором. Отримані водієм мотоцикла травми виявились несумісні з життям.

У обидвох випадках, на місце було викликано слідчих та карети швидкої допомоги.

Шановні водії – будьте уважними на дорозі! Водії мотоциклів та скутерів – повноцінні учасники дорожнього руху, тож регулярно поглядайте на бокові дзеркала транспортного засобу, навіть якщо стоїте на перехресті.

Власникам двоколісного транспорту нагадуємо – дотримуйтесь правил дорожнього руху! Ні в якому разі не порушуйте швидкісного режиму, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, одягайте шолом безпеки.

Безпечних вам поїздок.

Патрульна поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів