Кафедра військової підготовки влаштувала для ужнівців майстер-клас

Кафедра військової підготовки влаштувала для ужнівців майстер-клас
Триває щорічний набір студентів на навчання на кафедрі військової підготовки. Тож днями в головному корпусі Ужгородського університету в рамках профорієнтації відбувся відкритий урок з військової підготовки.

 

Для всіх охочих викладачі та курсанти кафедри продемонстрували зразки зброї та військового спорядження. Відтак зацікавлені мали можливість узяти участь у міні-майстер-класах збору та розбору зброї, а також зробити пам’ятне фото. Такий захід нещодавно проводили й на юридичному факультеті.

 Ігор Єськін

Ігор Єськін

«Ми щороку організовуємо низку заходів, щоб презентувати свою кафедру. Адже наші студенти навчаються дуже активно і цікаво: часто запрошуємо ветеранів АТО як лекторів, аби якомога точніше та докладніше передати особливості військової служби в гарячих точках, проводимо багато практичних занять, у тому числі на полігонах, маємо сучасне обладнання. Традиційно проводимо флеш-моби напередодні важливих державних свят та на підтримку наших військових.

Тож запрошуємо всіх охочих здобути ще одну освіту! Зауважу, що навчання на кафедрі не заважає основному профілю», – коментує заступник завідувача кафедри військової підготовки Ігор Єськін.

Цікаво, що серед студентів кафедри чимало дівчат і з кожним набором їх число зростає.

Діана Магоч, студентка відділення журналістики,

фото Віталія Завадяка

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. СМЕРШ 2019-04-15 / 08:56:13

    Селфі то гарно, а служити в армії нікому.