На Закарпатті поліція викрила злочинне угруповання, яке займалося гральним бізнесом

На Закарпатті поліція викрила злочинне угруповання, яке займалося гральним бізнесом
Співробітники спеціалізованого відділу з розслідування тяжких і особливо тяжких злочинів поліції Закарпаття спільно з оперативниками Управління захисту економіки провели обшуки у фігурантів кримінальних проваджень, яким інкримінують зайняття гральним бізнесом. У ході процесуальних дій вилучили обладнання на півтора мільйони гривень та готівку, виручену незаконним шляхом.

 

Закарпатські правоохоронці припинили діяльність злочинного угрупування, яке проводило у області незаконну діяльність за допомогою налагодженої мережі ігротек. Так, за ухвалою суду та під процесуальним керівництвом прокуратури, співробітники спеціалізованого відділу з розслідування тяжких та особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Закарпаття спільно з правоохоронцями Управління захисту економіки провели санкціоновані обшуки за місцем проживання та здійснення незаконної діяльності групи осіб. 

Обшуки проводились на території Ужгорода, Чопа, Ужгородського району, Виноградова, Виноградівського та Тячівського районів.  

Правоохоронці припинили діяльність 10 гральних закладів, що працювали усупереч законодавству України.

Під час обшуків виявили та вилучили 125 одиниць комп’ютерної техніки, 4 столи (рулетки) для здійснення гри, грошові кошти в сумі 128 тисяч гривень, мобільні телефони, телевізор, Wi-Fi роутери, модеми, касовий апарат, веб – камеру, вінчестери, світчі, флеш-носії, сейф, касовий апарат, «чорнові записи» та іншу документацію. За попередніми даними сума вилученого обладнання становить понад півтора мільйони гривень. Також у осіб вилучили 128 тисяч гривень, отримані ними незаконно. 

Наразі слідство у справі за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття незаконним гральним бізнесом) триває. Правоохоронці продовжують оперативні заходи задля припинення незаконних дій на території області. Відносно фігурантів вирішується питання про притягнення їх до відповідальності.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів