Закарпатська "контрабандна авіація" втратила «Гексакоптер» та цигарки на Рахівщині

Закарпатська "контрабандна авіація" втратила «Гексакоптер» та цигарки на Рахівщині
Для здійснення протиправної діяльності тютюнові контрабандисти намагаються «освоїти» повітряний простір та переміщувати сигарети за допомогою безпілотних літальних апаратів.

 

Під час патрулювання прикордонний наряд почув шум двигуна та за допомогою приладу нічного бачення зафіксував напрямок руху безпілотника. До місця ймовірного приземлення літального апарата негайно висунулась група реагування.

У ході пошукових заходів, неподалік від кордону прикордонники виявили транспортний засіб підвищеної прохідності «Мітцубісі Паджеро», 4 пакунки тютюнових виробів, «Гексакоптер» з пультом дистанційного керування із запасними акумуляторними батареями та переносний генератор.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та ст. 334 КК України «Порушення правил міжнародних польотів», направлено повідомлення  до Головних управлінь СБУ, Нацполіції та ДФС в Закарпатській області.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загон

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів