Ужгород закупить 10 міських автобусів з низьким рівнем підлоги, із пасажиромісткістю не менше 100 осіб

Ужгород закупить 10 міських автобусів з низьким рівнем підлоги, із пасажиромісткістю не менше 100 осіб
Депутати надали дозвіл на закупівлю рухомого складу комунальному підприємству “Ужгородський муніципальний транспорт”. Предмет лізингу – 10 міських автобусів з низьким рівнем підлоги, із пасажиромісткістю не менше 100 осіб.

 

Комунальне підприємство має укласти договір фінансового лізингу з "Укргазбанком" , відібраного за результатами конкурсу про відбір банківської установи для укладання договору фінансового лізингу, на умовах і в порядку встановлених виконкомом.

Переможця конкурсу із відбору банківської установи для укладання договору фінансового лізингу на придбання 10 низькопідлогових автобусів місткістю не менше 100 пасажирів визначили в Ужгородській міській раді у понеділок, 15 квітня. Документи на участь у конкурсі приймали із 27 березня по 8 квітня цього року включно, претенденти могли подавати свої пропозиції і визначений умовами конкурсу пакет документів. Усього надійшло три пропозиції – від АТ КБ “Приватбанк”, ПАТ АТ “Укргазбанк” та ТОВ “ЕКСІМЛІЗИНГ”. Пропозицію фінансової установи ТОВ “ЕКСІМЛІЗИНГ” відхилили через умову конкурсу, якою встановлено, що переможцем може бути лише банківська установа.

За результатами опрацювання конкурсних пропозицій переможцем конкурсу визначили ПАТ АТ “Укргазбанк”, який запропонував найкращі умови для укладання договору фінансового лізингу, зокрема, відсоткову ставку у розмірі 19% у гривні, витрати на страхування КАСКО – 1,9%, авансовий платіж – 40%, строк лізингу – 36 місяців.

Відповідно до рішень комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міської ради та постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, ремонту житлового фонду, благоустрою міських шляхів та внутрішньо-квартальних територій було погоджено закупівлю на умовах фінансового лізингу 10 автобусів марки А 185 “ЕЛЕКТРОН” – таких, які вже використовуються на маршрутах Ужгорода та дуже добре зарекомендували себе й отримали схвальні відгуки пасажирів.

Вартість предмету лізингу - не більше 52 млн. грн., термін поставки автобусів - до 31.08.2019 року.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів