В Ужгороді стартував чемпіонат із плавання спортивного клубу "Олімпік"

В Ужгороді стартував чемпіонат із плавання спортивного клубу "Олімпік"
IV клубний чемпіонат із плавання спортивного клубу «Олімпік» для хлопців і дівчат 2005 року народження та молодших стартував сьогодні в Ужгороді у спорткомплексі «Акварель».

 

Діти змагатимуться на різних дистанціях брасом, вільним стилем, батерфляєм, плаванням на спині, у змішаній естафеті тощо за системою багатоборства. Участь беруть юні плавці з НВК №26 Луцька, гімназії міста Рівне, із Ковеля, чернівецького спортивного клубу «Актив», команди «Тиса-спорт», ужгородської ДЮСШ №1, спортивного клубу «Аква-діти» та, звичайно, з «Олімпіка».

Під час урочистого відкриття учасники змагань пройшли парадом, отримали пам’ятні подарунки. Голова спортивного клубу «Олімпік» Даніелла Муратова подякувала організаторам, зокрема Ужгородській міській раді, спонсорам, батькам, а діткам побажала легкої води та переможних результатів.

Від імені Ужгородського міського голови Богдана Андріїва привітав спортсменів його заступник Олександр Білак. Побажав усім бути успішними, здоровими, щасливими, окремо подякував тренерам і батькам, які допомагають розвитку дітей, побажав гарних вражень в Ужгороді гостям, які приїхали в наше місто.

Олександр Павлович також вручив нагрудний знак Сергію Пилипу – першому за час незалежності України ужгородцю, який виконав норматив майстра спорту України з плавання з результатом 57'37" на дистанції 100 м батерфляєм на чемпіонаті України у місті Дніпрі. Сергій займається плаванням із 7 років, його перший тренер – Даніелла Муратова. Із 2015 року є спортсменом СК «Олімпік» і його тренують Даніелла Муратова та Юрій Пісарев, у 2016-му хлопець виконав норматив кандидата у майстри спорту.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради.

 

18 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів