Рятувати життя, забезпечувати порядок, створювати шедеври: як в Ужгороді презентували плюси й мінуси різних професій

Рятувати життя, забезпечувати порядок, створювати шедеври: як в Ужгороді презентували плюси й мінуси різних  професій
Унікальний ярмарок вакансій пройшов сьогодні в обласному центрі Закарпаття

 

Щорічний ярмарок вакансій відбувся сьогодні в Ужгородському міському центрі зайнятості. На трьох локація майже півсотні підприємств презентували 500 пропозицій щодо працевлаштування, інформує Ужгородська міська рада.

Відбувся показ експозиції вільних робочих місць і посад, можна було поспілкуватися з працедавцями. У ярмарку взяли участь банківські установи, підприємства торгівлі, охорони здоров’я, правоохоронці, митники, освітяни. Також особливостями своєї роботи ділилися рятувальники, піротехніки, кінологи, перукарі, медики тощо. Презентували й освітні послуги навчальних закладів міста.

Представники обласного Товариства Червоного Хреста України та Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги навчали надавати першу медичну допомогу. Провели і кілька майстер-класів, зокрема з виготовлення декору для кондитерських виробів, писанок тощо. Музичний супровід забезпечив духовий оркестр Ужгородського музичного коледжу ім. Дезидерія Задора.

Ярмарок вакансій відвідав і в.о. міського голови, заступник міського голови Ужгорода Ігор Фартушок, який разом із директором міського центру зайнятості Сергієм Олексіюком та директором Закарпатського обласного центру зайнятості Юрієм Фущичом оглянули представлені пропозиції.

На ярмарку також навчали створювати відеорезюме, працював і мобільний профорієнтаційний центр, де охочі могли пройти профорієнтаційне тестування, переглянути ролики про фахи, на які на ринку праці найбільший попит.

Як зазначили організатори, мета ярмарку вакансій – сприяння та прискорення працевлаштуванню, зменшення безробіття, тож наголосили, що представлені підприємства чекають на охочих працювати, молодих спеціалістів, які намагаються знайти хорошу роботу.

Джерело: Ужгородська міська рада

 

23 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів