Що таке кредит без відсотків

Що таке кредит без відсотків
Даний продукт вважається акційним. Клієнт може оформити розстрочку на термін від 3 місяців до 2 років залежно від обраного товару. Його вартість може бути нижче при купівлі за готівку. Вигідніше зробити оплату частинами по кредитці, якщо таке можливо, тоді ціна продукції буде вигідніше. Тобто в більшості випадків подорожчання кредиту закладено у вартість самого товару.

 

Чи можна взяти позику готівкою під 0%

Банки подібної пропозиції не роблять. Великі ризики зазнати збитків від видачі самого кредиту готівкою. Тому навіть взяти позику під відсотки можна тільки з документальним підтвердженням доходу, відповідно, зайнятість повинна бути офіційною. У деяких випадках може знадобитися додаткове гарантійне забезпечення у вигляді застави або поручителя.

Однак взяти позику готівкою без переплати все ж можна. Звертатися варто в мікрофінансові організації. Багато з них пропонують пільгове кредитування новим клієнтам. Оформити позику до 15 тисяч гривень можна на термін до 21 дня без подорожчання. Клієнт справді не переплачує. Таким чином МФО намагаються привернути увагу до своєї діяльності велику кількість зацікавлених осіб, які в подальшому зможуть порекомендувати їх своїм знайомим.

Оформити кредит онлайн на картку можна в будь-який час доби. Перевірку клієнта здійснює спеціальна програма без участі аналітика. Отримати фінансування реально за чверть години. Швидке виведення коштів можливий на банківську картку Visa і Master Card. МФО забезпечують високу ступінь безпеки персональних даних клієнта.

 

 

24 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів