Закарпатці гратимуть у фіналі відкритої першості краю з тенісу

Закарпатці гратимуть у фіналі відкритої першості краю з тенісу
Цими днями з 29 квітня по 1 травня в Ужгороді в спорткомплексі «Юність» відбувається традиційний тенісний турнір – відкрита першість Закарпатської області серед юнаків та дівчат до 12 років та серед дорослих.

 

Як повідомив головний суддя турніру Олег Медюх: «Цей турнір вже традиційно збирає тенісистів з цілої України, має досить широку географію учасників – від представників з різних куточків Закарпаття до спортсменів із Харкова. Загальна кількість тенісистів у всіх вікових групах – більше 50 спортсменів. Висловлюємо подяку місцевій владі та керівництву СК «Юність» за організацію та сприяння в проведенні змагання. Сподіваємося, що на Закарпаття з’являться нові чемпіони».

Сьогодні , 1 травня день фіналів. Приємно, що на стадії півфіналів серед дорослих на корті зійшлися закарпатські тенісисти –Деміан Гулянич та його наставник Василь Єгоров. У фінал потрапив більш досвідчений В.Єгоров, який у заключнму двобої зійдеться зі львівським тенісистом Артемом Туваковим.

Також відбудуться фінальні поєдинки у парному розряді, де вже Василь Єгоров пліч-о-пліч гратиме зі своїм учнем Деміаном Гуляничем проти своїх опонентів.

Про переможців турніру читайте у наступних новинах.

Семен МИХАЙЛИК

*На фото ужгородці Деміан Гулянич та Василь Єгоров

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів