Чим корисне насіння чіа та з чим його рекомендують вживати

Чим корисне насіння чіа та з чим його рекомендують вживати
Такий популярний продукт, як насіння чіа, має певні особливості вживання, яких слід дотримуватися.

 

Чим корисне насіння чіа?

Магній, що міститься в продукті, впливає на роботу нервової системи, допомагає у боротьбі з поганим настроєм, стресом і депресією. Та пам'ятай — ці цілющі властивості чіа проявляються тільки у тому випадку, якщо ти вживаєш їх у вигляді порошку перед головним прийомом їжі. Якщо ж ти споживаєш тверді зерна, ти насичуєш організм клітковиною.

Кому не можна їсти насіння чіа?

Насіння чіа не має чітких протипоказань. Можлив лише індивідуальне несприйняття продукту, що трапляється досить рідко. Аби перевірити, спершу споживай не більше 1 ст. л. продукту на день. Суперфуд можна вживати навіть дітям від 1 року.

Як споживати чіа з користю?

Аби цей суперфуд приносив твоєму організму виключно користь, варто із розумом додати його до свого щоденного раціону. Саме насіння не має смаку, але якщо його змішати з йогуртом, молоком або кефіром — ти отримаєш справжній супернапій!

"Їж чіа у сирому, підсмаженому, просоченому вигляді. Ще одна ідея — заміняй ними яйця у випічці, змішавши 1 ст. л. насіння з 3 ст. л. води", — радить Беккі Керкенбуш, медичний представник Вісконсінської академії харчування та дієтики.

Джерело: Укр Медіа

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів