«Минай» залишився без тренера

«Минай» залишився без тренера
Головний тренер Ігор Харьковщенко вирішив припинити співпрацю з футбольним клубом із  Ужгородщини.

 

Причиною такого рішення стали останні результати команди. У 5 поєдинках «Минай» набрав всього 4 очки, програли також у обох домашніх матчах. Через це команда опустилася з лідируючих позицій у групі «А» до 4 місця з відставанням від першого місця, яке дає пряму путівку до Першої ліги, до 5 очок.

Ігор Харьковщенко очолив ФК «Минай» у січні 2018 року. За його керівництва команда виграла Зимову першість Закарпаття, Кубок Закарпаття, виграла підгрупу в чемпіонаті України серед аматорів, що дало змогу дійти до чвертьфіналу турніру.

Саме на чолі з І. Харьковщенком закарпатський клуб дебютував на професійному рівні. У 2018 році «Минай» завдяки його роботі завершив першу половину Другої ліги на у лідерах. Загалом, у цьому турнірі під керівництвом тренера команда здобула 10 перемог та 4 нічиї, ще 8 матчів програла. Дійшли також до 1/8 Кубку України, де їх вибило київське «Динамо». Ігор Харьковщенко на цій посаді запам’ятався як прихильник атакуючої схеми гри – з великим контролем м’яча, швидкими флангами та виходом з оборони в атаку через короткий пас. У свій футбол команда грала навіть з клубами рівня київського «Динамо». Весь колектив ФК «Минай» щиро дякує Ігорю Олександровичу за пророблену роботу в клубі та бажає успіхів у подальшій тренерській кар’єрі.

Хто буде готувати команду до поєдинку 5 травня на стадіоні «Минай» із «Калушем» Інформаційний департамент ФК «Минай» повідомить найближчим часом.

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

04 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів