МФА U-19 матчем з «Гірником» завершує домашній сезон

МФА U-19 матчем з «Гірником» завершує домашній сезон
У середу, 15 травня у 17-му турі, який буде завершальний у рідних стінах у цьому сезоні для МФА, мукачівці прийматимуть «Гірник» з Новояворівська.

 

У першому матчі цих команд на виїзді МФА переміг «Гірник» з рахунком – 3:1. Нині ж ново яворівська команда є аутсайдером першої групи. Гадаю, що вдома мукачівці не мали б мати проблем із цим суперником. Нагадаємо, що наша команда зберігає шанси на потрапляння до фінальної стадії турніру, однак, все також залежить і від результатів поєдинків конкурентів – чернівецької «Буковини» та івано- франківської «Ніки», які випереджають МФА на 2 та 4 залікових бали.

Турнірна таблиця у першій лізі в групі 1виглядає таким чином: «Ніка» (Івано-Франківськ) – 31; «Буковина» (Чернівці) – 29; МФА (Мукачево) – 27; «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 20; «Динамо» (Львів) – 18; «Адреналін» (Луцьк) – 14; «Поділля» (Хмельницький) – 12; «Темп» (Вінниця), «Гірник» (Новояворівськ) – 5. Згідно з регламентом змагань кожні дві перші команди з усіх чотирьох груп гратимуть між собою стикові матчі за потрапляння до фінальної стадії змагань.

 

14 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів