Помилилися: закарпатським депутатам подали на розгляд проект звернення до ВРУ, в якому просять привести до присяги Зеленського... 19 червня

Помилилися: закарпатським депутатам подали на розгляд проект звернення до ВРУ, в якому просять привести до присяги Зеленського... 19 червня
Сьогодні на початку чергової сесії депутатам Закарпатської обласної ради подали проекти рішень, які мають сьогодні бути розглянуті. Проект одразу викликав жваве обговорення, адже… згідно з проектом, депутати просять привести новообраного Президента до присяги аж на… 19 червня!

 

З документу: «Враховуючи те, що в Закарпатській області за новообраного Президента України Володимира Зеленського проголосували майже 86 % виборців, ми, депутати Закарпатської обласної ради, просимо народних депутатів України проявити державницьку позицію, виконавши свої безпосередні обов’язки, визначені законодавством, та провести урочисте засідання Верховної Ради України, на якому привести до присяги новообраного Президента України 19 червня 2019 року».

Виявилося, що з датою вийшла помилка, але ця помилка викликала ажіотаж та чимало жартів серед депутатського корпусу.

Зрештою, оскільки питання, як повідомили депутати, вже вирішене (інавгурацію призначено на 20 травня), його не розглядатимуть - питання зняте з порядку денного.

 uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів