Президент СК "Лідер" Євген Молнар: "Головне - реалізувати потенціал дитини та направити його в правильне русло"

Президент СК "Лідер" Євген Молнар: "Головне - реалізувати потенціал дитини та направити його в правильне русло"
Уже понад три роки в м. Ужгород функціонує спортивний клуб “Спорт-Лідер”. Засновник та Президент клубу Євген Молнар згадує, що в 2014 році вони починали роботу під назвою Ужгородської Федерації єдиноборств, однак для  розвитку та участі спортсменів в престижних чемпіонатах на всеукраїнському рівні, було прийнято рішення про перейменування та отримання статусу спортивного клубу, який поєднуватиме різні види єдиноборств: бокс, дзюдо,самбо тощо.

 

Уже понад три роки в м. Ужгород функціонує спортивний клуб “Спорт-Лідер”. Засновник та Президент клубу Євген Молнар згадує, що в 2014 році вони починали роботу під назвою Ужгородської Федерації єдиноборств, однак для  розвитку та участі спортсменів в престижних чемпіонатах на всеукраїнському рівні, було прийнято рішення про перейменування та отримання статусу спортивного клубу, який поєднуватиме різні види єдиноборств: бокс, дзюдо,самбо тощо. Так, спортсмени СК “Спорт-Лідер” вже активно беруть участь в змаганнях як на міському, так і на всеукраїнському рівнях.

Кількість учасників з кожним роком зростає, а їхня вікова категорія коливається від 5 років до 18+.

Завдяки мудрому наставнику та авторитетному тренерy Олександру Дорогіну, діти щодня долають страх бути преможеними, адже знають, що неважливо хто стоїть перед тобою, головне – що ти з себе представляєш.

Головною метою для Президента клубу Євгена Молнара завжди було реалізувати потенціал дитини та направити його в правильне русло, адже для особистісного розвитку з малечею треба працювати. Вже головний тренер О. Дорогін знає, як знайти підхід до кожного зі своїх юних спортсменів.

Наразі спортсмени готуються до всеукраїнського чемпіонату з бойового самбо і вже скоро вирушать до столиці України, а перед цим вони вирішили поділитися своїми здобутками та враженнями про мистецтво, яке тільки розвивається на теренах Закарпатської області і функціонує тільки в Ужгороді та Мукачеві – бойове самбо!

 

Джерело: СК "Лідер"

 

 

23 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів