Більше шести годин закарпатські рятувальники шукають школяра, якого знесла паводкова хвиля

Більше шести годин закарпатські рятувальники шукають школяра, якого знесла паводкова хвиля
Пошуки 11-річного хлопця, який впав у ріку досі безрезультатні. Про це 0312 повідомила речник ДСНС в Закарпатській області Наталія Батир.

 

Рятувальники ідуть вниз по течії , обстежуючи і  потічки. Вони розділились на групи і проводять обстеження ріки з обох боків. Рівень води спав приблизно на 40см., однак досі залишається досить високим. Стрімка течія значно ускладнює пошуки. Нажаль результатів поки немає.  

Нагадаємо, сьогодні біля обіду 11-річний учень під час шкільної перерви пішов подивитись, як піднявся рівень води у гірській річці Вича. Хлопчик не втримався на березі й упав у воду, де його підхопила швидка течія. Дорослі намагалися врятувати дитину, але безрезультатно. Вони ж і викликали рятувальників.

До пошуків залучені рятувальники 11 Державної пожежно-рятувальної частини смт. Воловець, працівники поліції,  приєдналось до пошуків і місцеве населення.

Прес-служба Нацполіції області інформує, що повідомлення про нещасний випадок з власної необережності до них надійшло від воловецьких ДНСників. Наразі проходить спільна операція по пошуку дитини.

«Хлопчику 11 років, мешканець смт. Воловець. Сім’я характеризується як благополучна. Пошуки наразі безрезультатні», - повідомляють правоохоронці, інформує 0312.

 

23 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів