Рівіс вручив найвищу відзнаку облради та ОДА двом достойним закарпатцям

Рівіс вручив найвищу відзнаку облради та ОДА двом достойним закарпатцям
Сьогодні, 24 травня, голова Закарпатської обради Михайло Рівіс вручив найвищу спільну відзнаку обласної ради та обласної державної адміністрації – нагрудний знак «За розвиток Закарпаття» двом достойним жителям краю.

 

Відповідне розпорядження зачитала заступник керуючого справами виконавчого апарату облради Євгенія Кибза.

Так, за вагомий внесок у розбудову громадянського суспільства та утвердження демократичних цінностей, гармонізацію міжнаціональних відносин і високий професіоналізм нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» нагороджено начальника управління національностей та релігій обласної державної адміністрації Резеша Йосипа Йосиповича. Та за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення стійкого епізоотичного благополуччя в області, високий професіоналізм і з нагоди 65-річчя від дня народження ? начальника Ужгородського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Горвата Георгія Емериховича.

Михайло Михайлович поспілкувався з нагородженими, розпитав про життя і плани на майбутнє, побажав їм та їхнім родинам міцного здоров’я, успіхів і всіляких гараздів життя.

Прес-служба облради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів