Андрій Андріїв: «Інтенсивний розвиток альтернативної енергетики – запорука розвитку економіки»

Андрій Андріїв: «Інтенсивний  розвиток альтернативної енергетики – запорука розвитку економіки»
23 та 24 травня у Львові та Ужгороді відбулися воркшопи, присвячені макроекономічному огляду. Участь у них взяв, зокрема, і бізнесмен, депутат Закарпатської обласної ради Анрій Андріїв.

 

Про подію Андрій Андріїв написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук:

«Коли банк і бізнес спільно працюють для реалізації однієї мети, тоді однозначно є успіх. Про це йшлося сьогодні на воркшопі, організованому Креді Агріколь Банком, під час якого обговорювали останні тренди економіки України і світу, обмінювалися набутим досвідом.              

На зустрічі я відзначив, що бізнес сьогодні вкрай зацікавлений у партнерстві з банками, зокрема, в отриманні довгострокових кредитів під низькі відсотки.

Зокрема як приклад навів напрям, який вкрай потребує нині підтримки банківського сектору – альтернативна енергетика. Днями наш новий президент відзначив, що розвиток економіки України неможливий без здешевлення електроенергії, і саме тут на допомогу нам прийде інтенсивний  розвиток альтернативної енергетики. Але тільки дешеві кредити дадуть можливість закуповувати і встановлювати сучасні технологічні розробки в галузі альтернативної енергетики і впроваджувати їх в Україні».  

 Як повідомили в банку, це перші спеціалізовані заходи у регіоні, організовані Креді Агріколь Банком. Мета подій - аналіз та обговорення останніх трендів економіки України і світу, обмін досвідом та спілкування.          

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

    

 

24 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів