Лісівники Закарпаття закликають підтримати проект WWF про збереження бурого ведмедя

Лісівники Закарпаття закликають підтримати проект WWF про збереження бурого ведмедя
Відтак, з метою збереження диких видів тварин шляхом ефективної комунікації зацікавлених сторін Всесвітній фонд природи WWF в Україні спільно з Німецьким інститутом конфліктології Elmauer Institute Managing Consesus за підтримки програми Життя Європейського союзу та в рамках співпраці з Закарпатським обласним управлінням лісового та мисливського господарства 28-30 травня проходив тренінг.

 

Закарпаття на заході представили головні мисливознавці структурних підрозділів Закарпатського обласного упраління лісового та мисливського господарства із найвищою чисельністю ведмедя бурого в області - ДП «Брустурянське ЛМГ», ДП «Мокрянське ЛМГ», ДП «В.Бичківське ЛМГ», ДП «В.Бичківське ЛМГ». На початку 2019 року начальник ЗОУЛМГ Валерій Мурга заявив про запуск нового масштабного проекту щодо збереження бурого ведмедя і закликає закаратців підтримати проект по збереження бурого ведмедя, який стартував наразі.

Для обліку чисельності хижаків учасники польових робіт використовуватимуть маршрутний облік по слідах на снігу, автоматичні камери, а також молекулярно-генетичний аналіз, матеріал для якого (шерсть і екскременти бурих ведмедів, рисі та вовка) збирають під час експедицій».

Джерело: прес-служба ЗОУЛМГ

 

30 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів