Незвичний талант бухгалтерки МФА: сьогодні мисткиня презентувала свої роботи

Незвичний талант бухгалтерки МФА: сьогодні мисткиня презентувала свої роботи
Дуже важко поєднати цифри та мистецтво, а от для головного бухгалтера мукачівської «Мункач футбольна академія» Оксани Йосипівни Салати малювати після виснажливої роботи з числами – це справжня віддушина. Для пані Оксани малювання – хобі й відпочинок.

 

Та роботи пані Оксани незвичні: вона зображає колег у вигляді рослин, струмочків, навіть, птахів. До прикладу, менеджер компанії пані Оксана асоціює зі струмочком, а керівник - це молоток, котрий лежить у зеленій траві між «різнокольоровими квітками» – колегинями по роботі.

Зі своєю творчістю Оксана Йосипівна знайомила працівників МФА на виставці, яку бухгалтер-мисткиня організувала в затишній оселі. До слова, Оксана Йосипівна не має жодної художньої освіти, але завжди була оточена художниками в своїй родині. Її батько малював,потім чоловік, а сама до пензля взялася в 2014 році. Вона вже намалювала майже 100 картин! Перед тим, як когось намалювати в формі якоїсь квітки, чи природнього явища, обов’язково запитує дозвіл. Якщо людина не проти, то після завершення роботи Оксана Йосипівна дарує свій витвір власне «герою» полотна.

 

Семен МИХАЙЛИК,  Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів