Шкільний жах: батьки показали, які туалети в Худлівському навчальному закладі (ФОТО, ВІДЕО)

Шкільний жах: батьки показали, які туалети в Худлівському навчальному закладі (ФОТО, ВІДЕО)
Така вбиральна навіть у страшному сні не присниться! Але це варто побачити - дивіться й читайте.

 

Про те, у яку вбиральню вимушені ходити діти - написали батьки у ФБ, уже, кажуть, терпіння немає: "Це Худлівська ЗОШ 1-3 ст. Ужгородського р-ну, Закарпатська обл. - пише користувача Фейсбук Ірина Лехман Радчук. - Просто не можу більше мовчати....ось у такі туалети вже 2- й рік ходить моя дитина! Цей жах встигли пофарбувати за один день вапном,коли дізналися,що ми,батьки, почали звертатися зі скаргами у різні інстанції. 

Попри величезний твердопаливний котел діти 1-3 класів проходять кожного дня, дихаючи тими всіма викидами..

Наші діти граються не на майданчику,а на болоті, по інша територія шкільного подвір'я захлемлена невідомо чим... Катаються на страшних гойдалках,якщо це взагалі можна назвати голйдалкою...

Вікна на зими забиваються поліетиленовою плівкою,щоб дітям не дуло...

Зате в нас у школі нові ворота! Новий дашок над сходами....

Люди, і це нова українська школа?!?????"

Вбиральню навіть показали в новинах.  Як стверджує керівництво, 100 тисяч гривень виділили на ремонт вбиралень в школі села Худльово, про це сказала начальниця відділу освіти Ужгородської районної адміністрації Маріанна Михайлишин. Але... 28 травня батьки учнів молодшої ланки Худлівської школи написали звернення з проханням відремонтувати вбиральні, територію школи та приміщення, в яких навчаються їхні діти. Переконайтеся самі, що ситуація справді сумна.

 

UA: Закарпаття

 

 

31 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів