Беріть на замітку: топ книг, які варто взяти з собою у відпустку

Беріть на замітку: топ книг, які варто взяти з собою у відпустку
Корисна підбірка для вашого відпочинку.

 

“Проект Розі”, Грем Сімсон

Це мила і доволі весела історія про те, як успішний вчений-генетик намагається зробити експеримент над коханням, залучивши цифри до пошуку ідеальної дружини. Чи піддається це почуття розрахунку і аналізу — ви зможете дізнатись, відкривши цю книгу.

“Львів — одне велике ліжко”, Сергій Топольницький

11 історій про Львів, час і секс, які нікого не залишать байдужими. Як варіант, можна кожного дня читати нове оповідання, досліджуючи з автором одне із найбільш красивих міст України з доволі несподіваного боку. Пікантні, відверті, але водночас ніжні та чуттєві історії допоможуть вам зробити це літо більш гарячим.

“Уна і Селінджер” Фредерік Бегбедер

Ця книга відкриває новий вид літератури — фікшн, тобто вигадки на основі фактів. Автор домальовує можливі розмови, емоції головних героїв, мимоволі показуючи нам одну із важливих складових написання культової повісті “Над прірвою у житі”.

“Теплі історії для неї”, Святослав Черній

Дійсно тепла книга про сім’ю. В ній ви знайдете історії з одного боку ніяк не пов’язані між собою, а з іншого — всі вони з головною темою любові понад усе. Кожне оповідання залишить вам приємний післясмак, ніби ви провели сеанс медитації.

“Джонатан Лівінгстон, Мартин” , Річард Бах

Ця книга — сучасна притча, в якій кожен щось зможе знайти щось для себе. Відпочинок — час для перезавантаження і ця книга чудово допоможе переосмислити себе, навколишній світ і ще раз згадати про свої мрії.

Описані книги не займуть багато місця у валізі, всі вони компактні, але наповнені світлими емоціями і точно зможуть додати яскравих фарб вашому відпочинку. Але навіть якщо з відпусткою цього року раптом не складеться — все одно ці книги собі варто записати в план свій план для прочитання, адже саме хороші історії роблять і нас трішки кращими.

Авторка: Вікторія Бабенко

Львів - місто натхнення

 

02 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів