В УжНУ стартував Літній університет для ужгородських школярів

В УжНУ стартував Літній університет для ужгородських школярів
Учні 8-10 класів протягом 3 тижнів зможуть познайомитися з найбільшим навчальним закладом краю – Ужгородським національним університетом.

 

Три тижні триватиме "табірна" зміна в Літньому університеті: найкращі учні з усіх шкіл обласного центру знайомитимуться з університетом, його потенціалом, матимуть екскурсії в цікаві місця Закарпаття та розважатимуться.

Цьогорічний Літній університет став уже другим за ліком та відбувається у рамках співпраці УжНУ та Ужгородської міської ради. 60 найкращих учнів – переможців олімпіад та конкурсів – будуть знайомитися з життям університету зсередини у нетиповий спосіб: матимуть екскурсії до науково-дослідних лабораторій, пробуватимуть себе у різних сферах діяльності, відвідуватимуть університетські музеї тощо.

Крім університету до участі долучені ще й дві школи: ЗОШ №№ 3 та 5, де школярі харчуватимуться.

Першого дня учасники Літнього університету познайомилися між собою, поспілкувалися з представниками Літнього університету, почули про міжнародні можливості університету й мали першу екскурсію – археологічним музеєм УжНУ. А в другій половині дня грали в Мафію.

Упродовж ближчих трьох тижнів школярі відвідають кожен університетський підрозділ.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів