Закарпатські команди зіграють другий раунд стикових поєдинків

Закарпатські команди зіграють другий раунд стикових поєдинків
У суботу, 8 червня, в рамках боротьби за нагороди чемпіонату в вищій та першій лігах дитячо-юнацької футбольної ліги України чотири команди двох провідних футбольних шкіл краю – ужгородського СДЮСШОРу та мукачівської «Мункач футбольна академія» (МФА) зіграють стикові матчі-відповіді.

 

Дві команди СДЮСШОР U-14 та U15 боротимуться вдома та на виїзді. Найкращі шанси на вихід до фінальної стадії змагань має СДЮСШОР U-14, який на виїзді зумів переграти з рахунком – 2:0 вінницький ВОДЮСШ. Тож у матчі відповіді

вдома ужгородцям навіть достатньо нічиї. А от їх старшим колегам слід перемагати, адже в домашньому матчі СДЮСШОР U-15 за повної ігрової переваги підопічні Тараса Вайданича не змогли здолати київський «Атлет» й зіграли внічию – 1:1. Тож на виїзді в Києві на закарпатців чекає непростий поєдинок.

Нелегкими вийшли перші стикові матчі в боротьбі за вихід до півфіналу в першій лізі ДЮФЛУ для команд мукачівської МФА U-17 та U15, які приймали в рідних стінах однолітків чернівецької «Буковини». Гравці старшої команди МФА, граючи в меншості першими пропустили, однак, зуміли зрівняти і навіть ледь не створили камбек, провівши другий м’яч. Та все ж

«Буковина» зрівнює рахунок у матчі – 2:2. Тож досить добрий результат саме для гостей. А в матчі п’ятнадцятилітніх гравців перший тайм вийшов рівним, а от у другій половині господарі зазнали аж двох вилучень. Далі ж хлопці пропустили м’яч, однак на 67-й хвилині гри після подачі з кутового зуміли зрівняти рахунок у матчі. Тож – 1:1. Тепер вже все вирішуватиметься в Чернівцях, 8 червня.

 

Семен МИХАЙЛИК,  Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів