На Хустщині водій «MERCEDES Sprinter» наїхав на велосипедиста і втік – поліція оголосила розшук

На Хустщині водій «MERCEDES Sprinter» наїхав на велосипедиста і втік – поліція оголосила розшук
У селі Боронява Хустського району водій автомобіля «MERCEDES Sprinter» білого кольору наїхав на велосипедиста і зник з місця ДТП.

 

Працівники поліції Закарпаття звертаються до громадян, які мають будь-яку інформацію про вказану  ДТП, з проханням повідомити про це на лінію «102».

Вчора, 8 червня, на службу «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Боронява Хустського району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що близько 23:30, неподалік від села Боронява, водій автомобіля «MERCEDES Sprinter» білого кольору наїхав на велосипедиста і втік з місця події. 

Потерпілий — 48-річний мешканець села Велятино, доставлений до травматологічного відділення Хустської районної лікарні. Велосипедист освідчений — тверезий.

Поліція вживає заходи для встановлення особи водія та з’ясування всіх обставин ДТП. Водночас правоохоронці  звертаються до можливих свідків аварії і всіх, хто має інформацію щодо вказаної аварії, з проханням повідомити про це на лінію «102».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

09 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів