Літо в Ужгороді: ТОП місць для проведення часу з другою половинкою

Літо в Ужгороді: ТОП місць для проведення часу з другою половинкою
Влітку завжди хочеться чогось особливого: поїздки, відпочинок, нові місця… Дуже важливо самостійно створювати незабутні моменти та планувати відпочинок, бо літо швидко промайне. Насправді для класного відпочинку не обов’язково кудись їхати чи витрачати великі гроші. Запевняємо: можна добре відпочити з коханою людиною і в Ужгороді! Головне атмосфера. Ми в Uzhgorod.net.ua зібрали для вас підбірку місць на власний розсуд, де любимо відпочивати самі та рекомендуємо іншим.

 

Набережні та береги Ужа

Ужгородські пари точно знають, що ввечері варто прогулятися набережною Незалежності. І не лише прогулятися, а й посидіти на лавиці й поговорити про все і ні про що. Набережна Незалежності більш людна, якщо ж хочеться затишку, прямуйте на інший берег – більш затишна Київська дасть можливість усамітнитися й налаштує на більш спокійну розмову. Ще одне місце – береги Ужа, де часто можна зустріти закоханих. Тож беріть пледи, запашну каву, шоколад, гарний настрій і мерщій зустрічати захід сонця. Тільки прихопіть із собою спрей від комарів wink

Ботанічний сад (вулиця Ольбрахта, 6)

Частинка лісу просто в центрі Ужгорода: ще одне чудове місце для прогулянки з коханою людиною – ботсад. Особливо вам сподобається «Зелений клас»: тут можна відпочити душею, подихати свіжим повітрям, втекти від метушні міста та насолодитися одне одним.

Сквер Марії-Терезії , вулиця Капітульна

Сквер Марії-Терезії – дуже особливе місце. Тут панує спокій і затишок, співають пташки та час від часу б'є старий годинник на вежі кафедрального собору. А який живописний вид! До того ж, тут малолюдно, а влітку можна заховатися від сонця під розлогими деревами. Словом, потрібно брати морозиво, холодні напої та насолоджуватися часом із коханою людиною.

Міські парки

Боздоський парк – чудове місце для закоханих, де можна влаштувати романтичну прогулянку алеями й погодувати білочок, розважитися на атракціонах чи покататися на роликах і поїсти солодкої вати чи морозива, а ще це ідеальне місце для пікніка!

Полазити на мотузкових атракціонах рекомендуємо у Підзамковому парку. Активний відпочинок не лише веселий, а ще й зближує. 

А ще не скидайте з рахунків Ротарі-парк та міські сквери, адже тут ще більше затишку, менше людей та шуму. 

Квест-рум

Полюбляєте відпочивати активно? Тоді вам у квест-кімнату в центрі Ужгорода! Тут ви проведете час із коханою людиною, намагаючись розгадати задачі та справжні головоломки. Так і гарно час проведете, і свою половинку людину перевірите на логіку. На сайті ви зможете обрати кімнату для квесту http://varoshquest.com.ua/ . Участь у квесті можуть брати від 2 до 4 осіб, залежно від вибору кімнати. Тож збирайте компанію – і вперед за новими враженнями! 

Місця для поцілунків у кінотеатрі

Про романтичні останні місця для поцілунків знають усі. Не згайте реалізувати таку можливість. У місті працюють кінокомпекс «Доміон» (Минайська вул., 40) та кінотеатр «5 елемент» (вулиця Легоцького, 19а). Дуже зручно обрати сеанс, який вас цікавить – на сайтах регулярно оновлюється розклад. Тільки не забувайте, що в кінотеатрі ви не одні, а в залах ведеться відеоспостереження wink

Також не проґавте шанс виграти безкоштовні квитки у Доміон на нашому сайті. Правила участі ТУТ.

Затишні заклади

Місце зустрічі змінити неможливо! Неабиякою популярністю серед ужгородців користуються кав’ярні, заклади харчування. І справді, в Ужгороді чимало місць зі смачним меню, чудовою атмосферою та якісним обслуговуванням. Редакція Uzhgorod.net.ua рекомендує для закоханих пар такі:

Панорама Лаунж - вул. Льва Толстого, 5. Особливість цього закладу – можливість помилуватися красою Ужгорода з висоти!  Пропонуємо вам 6 поверх закладу – тут можна не лише скуштувати смачні страви та напої, а й усамітнитися на балкончику, милуючись улюбленим містом.

Сировина, вул. Духновича, 23. Ще один класний заклад в центрі Ужгорода. Користувачі в соцмережах діляться схвальними відгуками, називають навіть «Територією, де панує вино». Особливість Сировини – у приємній атмосфері та дегустації закарпатських вин. Тож беріть свою половинку та приходьте!

Львівська майстерня шоколаду, вул. Корзо, 2. Це місце, де панують аромати шоколаду й кави. Тут компактні столики та затишна атмосфера без галасу й зайвого пафосу. До того ж, шоколад – це афродезіак, тож налаштуйтеся на романтику за допомогою солодощів.

Кондитерський дім Штефаньо, пл. Петефі, 18 та вул. Духновича, 16. Вишукані десерти і особлива атмосфера. Тут ви не просто насолоджуватиметеся бесідою за чашечкою смачної кави, а ще й спробуєте ексклюзивні ласощі від відомого ужгородського шоколатьє.

Список, погодьтеся, можна продовжувати довго, а ми навели ті, що спали на думку нам. Пишіть у коментарях під публікацією, які місця та заклади для приємного проведення часу з коханими людьми обираєте і за що любите саме їх.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів