Дорогу Долина-Хуст обікрали

Як повідомили в Департаменті з зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України, з’ясувалося, що посадовці облавтодору, зловживаючи службовим становищем, протягом 2003-2004 років використовували бюджетні кошти на будівництво майданчика для гелікоптера і ремонт автодороги на базі відпочинку однієї з інвестиційних компаній.

 

В Івано-Франківській області викриті посадовці дочірнього підприємства "Івано-Франківський облавтодор" відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України", передає ForUm.

З метою приховання витрат бюджетних коштів, правопорушники сфальсифікували акти виконаних робіт і місцем їх проведення вказали автодорогу Долина-Хуст, чим завдали збитку державі на суму понад 3 млн. гривень. Проти посадовців порушена кримінальна справа за ознаками злочинів передбачених ч.2 ст.210, ч.2 ст.364, ч.2 ст.366 КК України – порушення законодавства про бюджетну систему України, зловживання владою або службовим становищем, привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, службова фальсифікація.

 

13 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів