Ужгородська міськрада та UkraineInvest співпрацюватимуть в напрямку залучення інвестицій в місто

Ужгородська міськрада та UkraineInvest співпрацюватимуть в напрямку залучення інвестицій в місто
В Ужгородській міській раді напередодні відбулася робоча зустріч заступника міського голови Ігоря Фартушка з представником Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest у Західній Україні Андрієм Павлівим.

 

Також у зустрічі  взяли участь начальник управління економічного розвитку міста Павло Логвінов та заступник начальника управління, начальник відділу зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та туризму Василь Цап.

Зокрема, Андрій Павлів цікавився, у які галузі економіки міста можливе інвестування з боку закордонних компаній, а  також окремими інвестиційними пропозиціями. Обговорювали й питання середньої заробітної плати та міграції робочої сили, браку висококваліфікованих кадрів, потреби іноземних компаній при запуску виробництва своєї продукції на території міста та регіону в цілому. 

Ігор Фартушок розповів про основні соціально-економічні показники обласного центру та його переваги в географічному й логістичному розташуванні.

За підсумками зустрічі домовились про співпрацю між Ужгородською міською радою та UkraineInvest  щодо можливостей і напрямів залучення іноземного капіталу, інвестицій транснаціональних компаній в економіку міста, згадали про незадіяний  промисловий сектор, де більшість виробничих площ підприємств пустує та перебуває в пошуку іноземних компаній, які бажають інвестувати в машинобудівну, автомобілебудівну, електронну та деревообробну галузі.

Прес-служба Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів