Жінкам на замітку: користь стретчингу

Жінкам на замітку: користь стретчингу
Це справді дуже корисно!

 

Красива фігура

З допомогою стретчинга ви не просто схуднете, ваша фігура стане витонченою, вирівнюється постава, стануть красивої форми ноги. Не варто недооцінювати розтяжку і думати, що вона неефективна!

Витривале тіло

Будь-який спорт вимагає праці та витривалості, але стретчинг особливо, адже в ньому вправи статичні, ви протягом декількох хвилин в певному положенні розтягуєте м'язи. Так, це не завжди просто і не відразу виходить, але з часом вправи будуть даватися вам легше.

Сила

Розтяжка зміцнює та розтягує м'язи, роблячи їх сильними. Вправи на розтяжку дуже різноманітні і задіюють практично все тіло: м'язи спини і ніг, стегна і сідниці, прес. При постійних якісних тренуваннях ви дуже швидко зможе побачити результат.

Ідеальний шпагат

Сісти на ідеально рівний поздовжній або поперечний шпагат допоможе тільки кропітка праця і розтяжка, але це неймовірно красиво. До того ж такі тренування зроблять ваші ноги ідеальними, допоможуть прибрати жир з внутрішньої поверхні стегон і підкачати сідниці.

Гнучкість і еластичність м'язів

Розтяжка допомагає стати більш пластичними, робить м'язи еластичними, тому ви зможете зробити те, про що раніше лише мріяли: зігнутися вдвічі, дістати кінчиками пальців до обличчя, при цьому не згинаючи ноги в колінах або сісти на шпагат.

Ukr.Media.

 

14 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів