Жінкам на замітку: як намалювати ідеальні стрілки відповідно до форми своїх очей

Жінкам на замітку: як намалювати ідеальні стрілки відповідно до форми своїх очей
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Мигдалеподібні очі

Цю форму очей можна назвати ідеальною. Намалювати стрілки під неї простіше всього. Візажист Нік Бароуз рекомендує провести підведенням тонку смужку з верхньої лінії вій і намалювати стрілку з невеликим вигином. Нанесіть більше туші на зовнішню сторону ока, щоб зробити погляд більш котячим.

Глибоко посаджені очі

У цьому випадку важливо зробити погляд максимально відкритим. Використовуй темні тіні і підведення тільки на зовнішніх кутах ока, а внутрішні — залишайте світлими. Можете нанести на внутрішні сторони очей мерехтливі тіні ніжних відтінків, щоб прибрати акцент з глибини.

Очі з капюшоном

Так називають очі, в яких у відкритому стані складка повіки прихована, підбровна частина ніби нависає прямо над оком. Намалювати стрілки для такої форми непросто. Візажист рекомендує робити широку лінію, що покриває повіку по всій довжині. Крім того, краще відмовитися від підводки і жорстких ліній — використовуйте олівець і злегка розтушовуйте його.

Круглі очі

Дівчатам з очима круглої форми підводка допоможе подовжити їх. Малюйте витягнуту стрілку на верхній повіці і таку ж, але тонше на нижній. Крім того, візажисти рекомендують не завивати вії — вигнутість зробить очі ще більш круглими.

«Опущені» очі

Зрозуміти, «опущені» чи «підняті» у вас очі, нескладно. Подумки проведіть пряму горизонтальну лінію через центр ока. Якщо зовнішні і внутрішні кути виявилися нижче цієї лінії — у вас «опущені» очі, якщо вище — підняті.

«Опущені» очі Нік Бароуз рекомендує починати підводити з середини повіки і закінчувати піднятою вгору. Крім того, він радить малювати брови з невеликим підйомом, які злегка повторюють форму підводки.

«Підняті» очі

Дівчатам з припіднятими очима варто приділити увагу зовнішній частині нижньої повіки. Підведіть верхню повіку, починаючи з середини. Не задирайте стрілку, краще зробити її майже прямою. На зовнішню частину нижньої повіки теж нанесіть лайнер або тіні — так зовнішній кут виглядатиме нижче, і саме око стане візуально пропорційним.

Ukr.Media

 

17 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів