Турнір Пінковського стартував в Ужгороді вп’яте

Турнір Пінковського стартував в Ужгороді вп’яте
В Ужгороді 20 червня стартував V-й міжнародний турнір пам’яті закарпатського футболіста й тренера Володимира Пінковського серед юнаків 2007 р.н.

 

На змаганнях виступають 15 команд з всіх куточків України та закордонні представники з Угорщини та Латвії, а також місцеві колективи "Зінедін" (Ужгород), СДЮСШОР (Ужгород), "Мункач" (Мукачево), "Олімп" (Ужгород).

Нагадаємо, минулого року на цих змаганнях тріумфували футболісти харківського «Металісту 1926», які у фіналі здолали ДЮСШ 21 Київ 4:0. Бронзу завоював одеський "Чорноморець".

Учасники змагань поділені на три групи по п'ять команд. У наступному груповому раунді продовжать боротися за призові місця по дві кращі команди з кожної групи.

У перший день змагань успішно виступили юні гравці СДЮСШОР, які здолали однолітків з київського «Локомотиву» - 4:0 та криворізького «Шахтаря» – 3:0. А «Зінедін» в першій зустрічі переміг київське ДЮСШ-21 – 2:0, а в другому поєдинку поступився ФК «Львів» – 1:5.

Найневдалішим серед представників нашого краю перший день турніру став для вихованців ужгородського «Олімпу», які з однаковим результатом – 0:2 поступилися ризькому RFSA та київському ДЮСШ «Відрадний».

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів