Беріть на замітку: вправи проти обвисання шкіри довкола очей

Зберігайте, корисні вправи!

 

Розігрівання

 

Очищення, розігрівання і ніжний масаж повік покращують кровообіг і нервові реакції. Крім того, це необхідно, щоб підготувати шкіру до подальших вправ, роблячи м'язи більш м'якими і гнучкими.

 

Основна стимуляція м'язів

 

Пряма стимуляція сама по собі може зменшити птоз (обвисання верхньої повіки) або за допомогою концентрованого руху ока, або за допомогою стимулюючого пристрою, такого як електрична зубна щітка.

 

Механічний тиск кисті викликає реакцію в маленьких м'язах повіки. Виділяйте кілька хвилин кожен день на таку стимуляцію.

 

Вправа на опір

 

Змушуючи ваші повіки працювати кожну годину, можна зменшити їх обвисання. Ви можете задіяти м'язи повік, піднімаючи брови, підпираючи їх пальцем і утримуючи протягом декількох секунд, намагаючись при цьому опустити брови. Це створює опір, подібний підняттю тягарів. Швидкі моргання і закочування очей вгору також впливають на м'язи повік.

 

Вправи для очей з йоги

 

Розроблені для загального здоров'я очей і поліпшення зору, йогічні вправи Тратака відомі серед аюрведичного співтовариства. Оскільки рух очей пов'язаний з рухом повік, ця вправа може бути корисною.

 

Щоб попрактикуватися в цьому методі, сфокусуйте свій погляд на конкретному об'єкті і дивіться на нього, не відводячи погляду так довго, як тільки зможете. Через час, ви відчуєте, як напружуються ваші очні м'язи.

 

 

 

 

Вправа з патчами

 

 

 

Якщо навколо одного ока шкіра обвисла сильніше, ніж навколо другого, зробіть упор на перше око.

 

Щоб переконатися, що більш слабка повіка виконує якомога більше вправ, ви можете накрити своє друге око патчем. Це допоможе зробити так, що протягом дня "втомлене" око буде постійно тренуватися без вашої допомоги.

 

Вправи на зміцнення верхньої повіки

 

Вказівним і середнім пальцем притримуйте куточки очей. З зусиллям закривайте очі, натискаючи верхніми повіками на нижні. Не жмуртеся. Потім широко розкрийте очі.

 

Вправи на зміцнення нижньої повіки

 

Вказівним і середнім пальцем притримуйте куточки очей, направте погляд вгору, брови при цьому розслаблені, не рухаються. Підтягуйте вверх нижні повіки, долаючи опір пальців. Виконайте вправу 30 разів.

 

Вправа на зміцнення кругового м'язу очей

 

Закрийте очі і підніміть вгору тільки зіниці. Верхню повіку при цьому щільно притисніть до нижньої. Тут треба стежити, щоб не підскакували брови і намагатися притискати повіки щільніше. Виконайте вправу 30 разів.

 

21 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів