Жінкам на замітку: як отримати шоколадну засмагу

Жінкам на замітку: як отримати шоколадну засмагу
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Відлущуй шкіру

Не дарма в перший же день в Туреччині активно тебе кличуть у хамам. Це, звичайно, і хороший спосіб для них заробити грошей, але й також відмінна можливість підготувати твою шкіру до майбутньої засмаги, інформує Ukr.Media.

Скраб видаляє бруд, шкірне сало і омертвілі клітини шкіри, які забивають пори, і в результаті ти отримуєш рівномірну засмагу, яка до того ж дуже довго тримається. За допомогою пілінгу ти отримаєш свіжу шкіру, готову прийняти сонячні промені на себе.

Не обов'язково витрачати гроші на похід в СПА або хамам, можеш зробити домашній скраб з цукром, кавовою гущею, вівсянкою і оливковою олією у себе вдома.

Купайся в морі

Сіль і мінерали в морській воді притягують сонячне світло і можуть забезпечити тобі гарну рівномірну засмагу. Так що якщо ти навіть не любитель купання — поринай в солоні хвилі, щоб твоє тіло забарвилося в бажаний відтінок. Не витирайся рушником після моря, а дозволь сонцю висушити краплі на твоїй шкірі.

Проводь час у воді

Помічала, як швидко обгоряє людина, якщо захопитися якимись водними іграми та проведе в басейні пару годин поспіль? Сонячні промені добре відбиваються від води, тому якщо ти хочеш випробувати на собі всю їх силу — плавай в басейні або лежи в воді на надувному матраці.

Нанось масло для засмаги

Якщо ти вже трохи засмагла, але тобі цього мало, спробуй олії, які допоможуть тобі добряче «підсмажити» шкіру на сонечку. Відмінно для цього підійдуть не тільки куповані, але й домашні, всіма улюблені кокосова і оливкова олії.

Мийся прохолодною водою

Гарячий душ порушує природну бар'єрну функцію шкіри і видаляє всі масла, які допомагають закріпити твій новий сицилійський відтінок. Він сприяє сухості шкіри, що є гіршим кошмаром для засмаги, оскільки може призвести до лущення.

Засмагай правильну кількість часу

Наша шкіра дуже розумна, якщо ти згориш, вона почне відновлюватися, створюючи нові клітини як можна швидше і відкидаючи пошкоджені старі, перш ніж вони стануть раковими. Таким чином шкіра очищається, і ти насправді швидше втратиш засмагу.

Тому не проводь весь день на сонці в надії швидше засмагнути, так ти нашкодиш не лише своєму здоров'ю, а й заповітному бажанню стати на пару тонів темніше.

Для рівномірної засмаги в ідеалі ти повинна лежати на спині всього близько 20-30 хвилин. Після цього перевернися на живіт і лежи ще 20-30 хвилин. Головне, не виходь за рамки цього часу. Це гарантує, що ти не отримаєш неприємний сонячний опік або, що ще гірше, ризик пошкодження ультрафіолетом. Твоя шкіра не обгорить і не злізе, а засмага залишиться рівною і красивою ще на дуже довгий час.

Намагайся залишатися в тіні з 10:00 до 16:00 і користуйся сонцезахисними кремами з високим рівнем SPF, бо в цей час сонце особливо сильне.

Зволожуй шкіру

Також не забувай регулярно зволожувати шкіру, особливо звертай уваги на засоби, до складу яких входить алое віра, масло ши і масло жожоба.

Вітаміни

В темних куточках інтернету продають різні засоби, які обіцяють продовжити засмагу аж до сивого волосся. Зазвичай вони працюють шляхом штучного стимулювання виробництва меланіну, але є великий ризик отримати пігментацію шкіри, нерівномірний відтінок і темні плями. Краще звернися до природних вітамінів і мінералів — Омега-3, екстракту папороті і біотину — твої найкращі друзі, які допоможуть тобі засмагнути.

Джерело: Укрмедіа

 

25 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів