Проведено конкурси на зайняття вакантних посад директорів Ужгородської міської дитячої лікарні та Ужгородського пологового будинку

Проведено конкурси на зайняття вакантних посад директорів Ужгородської міської дитячої лікарні та Ужгородського пологового будинку
24 червня в Ужгородській міській раді відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок» Ужгородської міської ради.

 

Члени комісії заслухали конкурсні пропозиції, бачення розвитку закладу кожного з трьох претендентів на посаду: Руслана Михайловича Федька, Вікторії Андріївни Пантьо, Юрія Юрійовича Ломаги. За результатами відкритого поіменного голосування членів комісії переможцем конкурсу стала Вікторія Пантьо.

Комісія внесе подання Ужгородському міському голові про призначення Вікторії Пантьо на посаду директора КНП «Ужгородський міський пологовий будинок» Ужгородської міської ради та укладання з нею контракту на 3 роки.

Також напередодні, 24 червня, в Ужгородській міській раді відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня» Ужгородської міської ради.

Заслухавши конкурсну пропозицію в.о. директора КНП «Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня» Ігоря Гавриловича Рошка, члени комісії одноголосно визнали його переможцем конкурсу.

За рішенням комісії буде внесено подання Ужгородському міському голові про призначення Ігоря Рошка на посаду директора КНП «Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня» Ужгородської міської ради та укладання з ним контракту на 3 роки.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

 

25 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів