Студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ підкорювали Говерлу та Явірник

Студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ підкорювали Говерлу та Явірник
Поєднувати навчання та подорожі можна! Особливо, якщо вивчаєш туризмознавство. 24 та 25 червня дві групи студентів спеціальності “Туризм” Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ здійснили підйом на популярні туристичні об'єкти: гори Говерлу та Явірник.

 

На найвищій вершині Карпат Говерлі другокурсники побували разом із викладачкою спецдисциплін Ольгою Федоровою. Похід був нелегким, але завзяті ентузіасти домоглися свого й підкорили вершину. Молодь відчула важливість командного духу при подоланні труднощів. Студенти відвідали також Прутський водоспад та знайшли на Говерлі квітку-символ Карпат червону руту - саме так називають місцеві жителі рододендрон, який внесено до Червоної Книги.

Явірник підкорювали студенти третього курсу та викладач коледжу Андрій Соловей. Жили туристи у притулку легендарного Янка Деревляного, який живе на Явірнику ось уже 30 років. Господар приготував для студентів свою фірмову страву - циганську капусту. Юнаки та дівчата підіймалися до найвищої точки гори, відпрацьовували навички орієнтування та виживання в лісі.

Попереду ще багато цікавих мандрівок та підкорених вершин!

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів