Як планують літній відпочинок відомі закарпатці

Як планують літній відпочинок відомі закарпатці
Навіть не віриться, що перший літній місяць уже позаду! Тож ми вирішили дізнатись у відомих закарпатців, як вони планують свій відпочинок, що обирають - відпочинок в Україні чи закордоном.

 

Володимир Гончарук, гуморист:

«1 липня їдемо в Хорватію з друзями на декілька днів, потім будемо подорожувати країною, відвідаємо місто Дубровнік, музей «Гри Престолів», Плитвицькі озера. Потім повернемося до Праги, заїдемо в Італію, Німеччину. Мені до вподоби активний відпочинок влітку, щось подивитися, збагатитись емоціями і гоу далі»

Лера Мандзюк, стендап-леді:

«Особо планів немає, я ще прив’язана до села частково, потрібно мамі допомогти, не можу собі позволити в Єгипет чухнути. Але люблю пасивний відпочинок, щоб не потрібно було нічого робити, і бажано не в Україні, не в Закарпатті».

Ігор Тодоров, професор кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій УжНУ

«Ми з дружиною і нашими песиками вже традиційно влітку під час відпустки перебуваємо у доньок в Німеччині. Певен, що суть відпочинку полягає в зміні діяльності, отже, будемо намагатися отримувати нові враження через прогулянки новими містами… Утім відпустка передбачає і роботу: кілька наукових статей, посібник тощо».

Федір Шандор, туризмознавець:

«Робота в приймальній комісії УжНУ, щотижня літні кубки інтелектуальної гри від проекту «Ко Май» в 9 містах регіону, проведення і супровід 9 фестивалів у Закарпатті. Можливо, якщо вдасться відвідати нову країну – хочу поповнити колекцію винних терруарів».

Марина Федчик, майстриня генд-мейду:

«У мене незвичний літній відпочинок. Наразі я в гірському таборі праюю лікарем, у перерві між роботою їду в Київ на музичний «Атлас-фестиваль», а після цього планую відвідати майстер-класи в Києві. Дуже хочу потрапити в Черкаси на фестиваль лісного КВН. Словом, ціле літо проведу в горах, працюючи в таборах».

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів