Жорстка конкуренція старих і нових. Хто з ким змагатиметься на виборах до Верховної Ради від Закарпаття?

Жорстка конкуренція старих і нових. Хто з ким змагатиметься на виборах до Верховної Ради від Закарпаття?
Самовисуванці, боротьба старих і нових та жорстка конкуренція. Доцент кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій УжНУ Михайло Шелемба поділився своїми міркуваннями щодо прийдешніх дочасних виборів із журналістами під час прес-конференції. Uzhgorod.net.ua ділиться почутим.

 

"Якщо загалом окреслити ситуацію, то тренд цієї кампанії – велика кількість самовисуванців Це пов'язане з тим, що відбувається регіоналізація партійної системи", - каже політолог. 

Як зауважує Михайло Шелемба, в цілому по Закарпаттю і по 68 округу зокрема переважають нові обличчя, які представлені Голосом, Слугою народу та деякими іншими політсилами. По області їх треба аналізувати по кожному округу окремо, бо переважно це люди нові в політиці, без навичок лобіювання політичних рішень і навіть досвіду громадської роботи.

"На 68 окрузі буде точитися запекла боротьба між діючими депутатами і новими представниками. Звучатиме критика, дискредитаційні заяви. Крім того, на ужгородському 68 окрузі і 73-му, що охоплює виноградівський та берегівський райони, конкуренція буде найбільшою ще й за рахунок того, що тут змагатимуться діючі нардепи", - вважає М. Шелемба.

Наразі на Закарпатті діють старі перевірені технології: двійники, клони, технічні кандидати, вони присутні й у 68-му, і в 73-му, і в 70-му округах (рішенням суду таки зараєстрували другого Івана Балогу). Тож літні виборчі перегони стануть по-справжньому спекотними.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів