Стало відомо, з ким зіграє перший матч «Минай»

Стало відомо, з ким зіграє перший матч «Минай»
Процедура жеребкування календаря, яка відбулася сьогодні в Будинку футболу, визначила графік виступів команд у чемпіонаті Першої ліги сезону 2019/20. 

 

Адміністрація ПФЛ, ретельно вивчивши побажання клубів і синхронізувавши графік ПФЛ із іншими професійними змаганнями всеукраїнського та міжнародного рівнів, підготувала й провела церемонію, визначивши головний графік сезону в Першій лізі. Процедура жеребкування, проведена спортивним директором ПФЛ Євгенієм Морозом за участі співробітниці ПФЛ Анни Пастернак, відбулася в плановому режимі. 

Нагадаємо, що стартує сезон у Першій лізі 27 липня. Дебютний поєдинок ФК «Минай» зіграє в рідних стінах проти івано-франківського «Прикарпаття». Загалом 16 учасників Першої ліги боротимуться за чемпіонство впродовж 30 турів. Завершиться чемпіонат 23 травня наступного року. Нині минайська команда активно готується до старту сезону й зіграла спаринг з вищеліговим угорським СК «Варда» (Кішварда). Закарпатці поступилися угорському клубу з рахунком – 1:4. У

складі автором єдиного м’яча став Василь Пиняшко. Попередньо, наступний свій спаринг «Минай» також проведе в Угорщині – з «МТК» з Будапешту, який минулого сезону вилетів з Вищої ліги чемпіонату цієї країни.

 

Семен МИХАЙЛИК

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів