Трагедія на Ужгородщині: водій насмерть збив 11-річну дівчинку, яка гралась на узбіччі

Трагедія на Ужгородщині: водій насмерть збив 11-річну дівчинку, яка гралась на узбіччі
За фактом ДТП на Ужгородщині, в якій загинула дівчинка, поліція розпочала слідство. Правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції встановлюють обставини смертельної автопригоди у с. Мала Добронь. В результаті аварії загинула неповнолітня дівчина. Водія затримали в порядку статті 208 КПК України.

 

5 липня, близько 19-ої год, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Мала Добронь Ужгородського району.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи Ужгородського районного відділення поліції встановили попередні обставини автопригоди.

Як з’ясували слідчі, водій автомобіля «Mitsubishi Outlander», рухаючись по вул. Головній в с. М.Добронь у напрямку Мукачева, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де здійснив наїзд на дівчинку, яка там гралася. Від отриманих травм 11-річна дитина, місцева мешканка загинула на місці події.

За кермом автомобіля перебував 35-річний мешканець с. Червоне. Водій керував машиною у стані алкогольного сп‘яніння.

Поліція затримала фігуранта справи в порядку статті 208 КПК України. Сьогодні вирішуватиметься питання щодо повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

За фактом автопригоди слідчі відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху зі смертельними наслідками). Автомобіль поміщено на спецмайданчик відділення поліції. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів