Зеленський відвідав пункт пропуску "Ужгород" – цікавився реконструкцією

Зеленський відвідав пункт пропуску "Ужгород" – цікавився реконструкцією
Сьогодні Президент України здійснив робочу поїздку на Закарпаття, зокрема побував у прикордонному підрозділі.

 

Очільник Держприкордонслужби Сергій Дейнеко ознайомив Президента України з роботою міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ужгород», що на кордоні зі Словаччиною, повідомляє прес-служба Держпикордонслужби України.

Перебуваючи в прикордонному підрозділі Володимир Зеленський цікавився ходом реконструкції пункту пропуску, а також перспективами збільшення його пропускної спроможності та термінами завершення робіт.

Крім того, Президент України та Голова Держприкордонслужби побували в приміщенні, де наразі будується система рентгенсканування вантажних автомобілів.

Згодом Глава держави виїхав з пункту пропуску для проведення наради з представниками правоохоронних органів та головами обласних державних адміністрацій.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Марія 2019-07-06 / 17:07:44

    Бачили б ви, як в п"ятницю, 5.07.19 р. готувалися до цієї зустрічі!! ))) три хлопці-погранці з лопатами, а один з мотокосою викошували траву з-під бордюрів та тріщин в асфальт і бур"яни попід паркани . Добре, що вечером ішов невеликий дощик, та освіжив цю пиллюку! Міг би Президент прилітати до нас щомісяця! )))